Sziasztok!

Üdvözöllek titeket a blogomon, ahol általam írt novellákat és regényeket olvashattok Twilight témában, remélem, hogy tetszeni fog nektek! Ha elolvastál valamit, nagyon örülnék, ha hagynál magad után véleményt, mert én abból fejlődök. Jó olvasást ;)

Admin: Ginewra
Opening: 2009. 06. 26.
Theme: Twilight


2010. június 9., szerda

Novella előzetesek :)

Itt a nyár, és visszatérek egy kicsit :) Hamarosan két novellával jelentkezem. Ezekről hoztam egy kis előzetest :)

1. Unprotected

Edward elhagyja Bellát, védtelenül. A szakításos jelenet után folytatódik a novella közvetlenül. Bella az erdőben bolyong, de nincs egyedül. Victoria lesből figyeli a lányt, arra várva, hogy megölje és beteljesítse a bosszúját.
Edward Cullen pedig tíz évvel később tér vissza a városba, hogy megnézze, hogy Bella jól van-e. De nem az fogadja, amit várt...

2. Dear Alice

Mindannyian láthattuk a filmben, hogy Bella depressziósan írja a leveleit Alice-nek, aki persze egyiket sem kapja meg. De évekkel később Alice visszatér Forksba, és megtalálja a leveleket. De már késő. A múltat visszaforgatni nem lehet, szembe kell nézni a hibákkal, még ha fájnak is a következményei. Vajon, van még remény? Vagy már minden elveszett?

Ez egy szomorú hangulatú novella vagy esetleg kisregény lesz Alice szemszögéből. Még nem döntöttem el, hogy tragédia vagy happy end lesz-e a vége.


Hamarosan hozom őket, és mindenkinek kellemes, boldog és napsütésben gazdag nyarat kívánok! :)

Puszi:
Ginewra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése