Sziasztok!

Üdvözöllek titeket a blogomon, ahol általam írt novellákat és regényeket olvashattok Twilight témában, remélem, hogy tetszeni fog nektek! Ha elolvastál valamit, nagyon örülnék, ha hagynál magad után véleményt, mert én abból fejlődök. Jó olvasást ;)

Admin: Ginewra
Opening: 2009. 06. 26.
Theme: Twilight


2009. augusztus 17., hétfő

Dilemma :)

Sziasztok!
A Twilight Radio című regényemet befejeztem, és bár van még regény, amit nem fejeztem be, rengeteg új ötlet torlódott fel bennem... Ti dönthettek, hogy melyik történetet írjam előbb, az oldalt lévő szavazáson szavazzatok ;)

1. Lélekvihar - A vér szava (11. fejezet)
Bella beleegyezett egy randiba Mike-kal, de vajon mi sül ki belőle? Képes túllépni Edwardon, vagy megint leégeti magát? Bella elindult a lejtőn, és ebben a fejezetben sem áll le. Semmitől sem retten vissza, szinte kifordul önmagából...

2. Síron túli szerelem (A Végzetes szerelem c. kisregényem folytatása)
Bella meghalt, ez ellen már senki nem tehet semmit. Charlie és Reneé újra egymásra találtak időközben, ők átvészelték a tragédiát. De mi a helyzet a kedvenc vámpírjainkkal? Mi vette rá Edwardot, hogy életben maradjon? Minden átlagosan zajlik, míg...
Két évvel később Edward úgy érzi, hogy nincs egyedül. Jasper érezni kezdi egy idegen érzéseit a házban, akit nem lát, és aki szerelmesen szereti Edwardot. Erre senki nem számított. Edward jogosan reménykedik abban, hogy Bella szelleme tért vissza? Létezik még számukra a boldogság vagy az már nyomtalanul eltűnt?

3. Wild Night (Emmett&Rosalie novella)
Sokan sejtik, hogy mit élhet át Rose és Emmett egy átlagos éjszakán, de sokan tévednek, nem is sejtik, hogy milyen vad dolgok folynak a bezárt szobában az éj leple alatt. A fantázia, a szenvedély és a szerelem összecsap és egy vad éjszaka alakul belőle... 18 éven felül ajánlott!

4. Reneé titka
Ez egy Charlie&Reneé regény a megismerkedésük pillanatától addig, míg egy rejtélyes oknál fogva Reneé elhagyta a szerelmét és az alig egy éves lányát is magával vitte.
Szerelem. Fájdalom. Szenvedés. Titkok. És minden más, amit elképzelni se lehet...

5. Shooting Star (5. fejezet)
Dave nem megy haza többé, és segít Nessie-nek, hogy megtalálják a családját, akikről nagyon keveset tudnak. De olyan utakon járnak majd, amiről álmodni sem mertek. Ez a szökés, ez a felfedező út, nem lesz sétagalopp :)
Humor. Szerelem. Magány. A múlt sebei. A jövő rémképei. És még rengeteg titok, amit nem árulok el =)

Ez lenne a választék :) Légyszíves ne megjegyzésként szavazzatok, hanem létrehozok neki egy szavazás modult :) A ti véleményetek érdekel, de persze, ha nem tudtuk dönteni, akkor a "Döntsd el te"-re is szavazhattok =)

Puszi:
Ginewra

1 megjegyzés: