Sziasztok!

Üdvözöllek titeket a blogomon, ahol általam írt novellákat és regényeket olvashattok Twilight témában, remélem, hogy tetszeni fog nektek! Ha elolvastál valamit, nagyon örülnék, ha hagynál magad után véleményt, mert én abból fejlődök. Jó olvasást ;)

Admin: Ginewra
Opening: 2009. 06. 26.
Theme: Twilight


2009. augusztus 28., péntek

Újabb kérdés :)

Sziasztok!
A Síron túli szerelem c. ficet befejeztem, és megint arra lennék kíváncsi, hogy TI mit szeretnétek szívesebben olvasni, de ezúttal a Lélekvihar folytatása mellett, hiszen azt beígértem (Tudom, hogy késik, de ihlethiány lépett fel ebben a történetben).

Íme a lehetőségek:

1. Múltam sötétje (Alice&Jasper)
Minden egy álommal kezdődik. Álom? Hiszen a vámpírok nem alszanak! Alice-szel ez mégis megtörténik, mikor egyedül tölti az éjszakát a Cullen házban. Egy lány és egy fiú szerelme lebeg a szeme előtt éjjel-nappal, de nem mer róluk senkinek sem mesélni, mert fél, hogy őrültnek hinnék. Magába zárja a gondjait, eltávolodik a családjától, és egyre inkább belefeledkezik a fejében látott álomvilágba. De vajon tud e különbséget tenni a valóság és a két titokzatos alak által nyújtott képek között? Jasper meddig viseli Alice kibírhatatlan viselkedését? De mi történik, hogyha az álmában látott Juan hirtelen megjelenik? Jogos a kérdés: Mi folyik itt?? Mi történik, hogy ha Alice-nek választania kell?

2. Wild Night (Emmett&Rosalie novella)
Sokan sejtik, hogy mit élhet át Rose és Emmett egy átlagos éjszakán, de sokan tévednek, nem is sejtik, hogy milyen vad dolgok folynak a bezárt szobában az éj leple alatt. A fantázia, a szenvedély és a szerelem összecsap és egy vad éjszaka alakul belőle... 18 éven felül ajánlott!

3. Reneé titka (Charlie&Reneé)
Ez egy Charlie&Reneé regény a megismerkedésük pillanatától addig, míg egy rejtélyes oknál fogva Reneé elhagyta a szerelmét és az alig egy éves lányát is magával vitte.
Szerelem. Fájdalom. Szenvedés. Titkok. És minden más, amit elképzelni se lehet...

4. Shooting Star (5. fejezet)
Dave nem megy haza többé, és segít Nessie-nek, hogy megtalálják a családját, akikről nagyon keveset tudnak. De olyan utakon járnak majd, amiről álmodni sem mertek. Ez a szökés, ez a felfedező út, nem lesz sétagalopp :)
Humor. Szerelem. Magány. A múlt sebei. A jövő rémképei. És még rengeteg titok, amit nem árulok el =)

Most ez lenne a választék, ismét arra kérlek titeket, hogy mindjárt létrehozok egy szavazást, ott döntsetek! Előre szólok, hogy nem biztos, hogy úgy lesz, ahogy döntötök, de jelentős mértékben figyelembe veszem a kérésetek :)

Puszi:
Ginewra

1 megjegyzés:

  1. Tők jó lenne, ha a múltam sötétje-t folytatnád, szavaztam már, de látom nem áll úgy a szavzás, hogy az legyen megírva.
    Na mindegy.
    NAGYON BÍRLAK, IMÁSOM A STORIAIDAT!!!!!

    VálaszTörlés