Sziasztok!

Üdvözöllek titeket a blogomon, ahol általam írt novellákat és regényeket olvashattok Twilight témában, remélem, hogy tetszeni fog nektek! Ha elolvastál valamit, nagyon örülnék, ha hagynál magad után véleményt, mert én abból fejlődök. Jó olvasást ;)

Admin: Ginewra
Opening: 2009. 06. 26.
Theme: Twilight


2011. május 7., szombat

Múltam sötétje

Sziasztok!

Nemrég befejeztem a Véres Álomvilág című történetet, bár nem sok visszajelzés érkezett, de remélem tetszett. Mostanában olvasgattam Alice és Jasper központú cikkeket és kedvet kaptam az egyik régi történetemhez. Nem tudom, hogy vagytok e még, akik emlékeznek a Múltam sötétje című megkezdett történetemre. Nos... most azt szeretném folytatni. Illetve ez így nem igaz, mert csak a történet néhány eleme fog megegyezni és esetleg található lesz az első néhány fejezetben néhány hasonlóság. De alapvetőleg egy másik irányban kezdem újra. Új ötletekkel, új elképzelésekkel, új fejezetekkel.

Íme a tartalom:

A Cullen család élete nem is lehetne tökéletesebb. Mindenki boldog. Bella és Edward végre egymásra talált, Renesmee végre biztonságban van a Volturitól, most már semmi nem állhat a boldogság útjába. Legalábbis Alice Cullen ezt hitte.
De egy nap különös dolgok zavarják meg az idilli életet. Alice álmodni kezd egy fiatal nőről és egy Juan nevű férfiről. Vámpírokra nem jellemző módon képessé válik elaludni éjszakánként, és egy nap autóbalesetet szenved. Találkozik az álmában látott lánnyal, aki pont úgy néz ki, mint ő, majd a különös Juan is felbukkan. Megváltoztatja az életét, és teljesen összezavar mindent. Alice azt hiszi, hogy megőrült. Nem tudja elválasztani a lány érzéseit a saját érzelmeitől és Jasper értetlenül áll Alice különös viselkedése előtt.
Vajon, mi mindent bír elviselni a szerelmük? Vajon, mik azok a titkok, amikre csak Alice elfeledett múltja adhat választ? Talán mégsem ismerünk mindent a vámpírok titokzatos világáról... Talán vannak olyan dolgok, amik eddig el voltak rejtve a feledés néma sötétjében.

A múlt, a jelen, és a jövő összekeveredik. Ebből semmi jó nem származhat...
Egy különös szerelmi háromszög bontakozik ki, ami nem csak három embert tehet tönkre. Kit választ Alice? A döntés az ő kezében van, de vajon, mik a következmények? És ki a titokzatos lány, aki Juannal együtt bukkan fel a Cullen család életében? És mi van, akkor, ha Alice egyre emberibbé kezd válni?

Az első fejezet holnap érkezik! Remélem, lesz aki elolvassa és ír nekem majd véleményt!

Puszi: Ginewra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése