Sziasztok!

Üdvözöllek titeket a blogomon, ahol általam írt novellákat és regényeket olvashattok Twilight témában, remélem, hogy tetszeni fog nektek! Ha elolvastál valamit, nagyon örülnék, ha hagynál magad után véleményt, mert én abból fejlődök. Jó olvasást ;)

Admin: Ginewra
Opening: 2009. 06. 26.
Theme: Twilight


2010. január 28., csütörtök

Fanfiction terv: I gotta find you

Sziasztok :) Valentin-nap tájékán egy kisregényet fogok ajándékozni nektek :P A páros meglepő módon, Edward és Bella :) Nagyjából 3+1 fejezetes lesz, és kivételesen (mivel általában a kisregényeim tragédiába torkollanak) Happy End-es befejezéssel.

A történet címe: I gotta find you

Bella szemszög.

Edward elhagyta Bellát, ahogy a New Moonban (meglepő xd) és Bella itt se viseli jobban a hiányát. Pár hónappal később egy testnevelés órán hirtelen betelik a pohár a lánynál, és zokogva hazarohan. A szobájában tör s zúz, mikor az egyik padlódeszka megreped és Bella felfedezi az alatta lévő elrejtett "emlékeket". Meginog a hite abban, hogy Edward azért hagyta el, mert nem volt neki elég jó és őrült elhatározásra szánja el magát. Úgy dönt, hogy megkeresi, mert meg kell, hogy találja...

6 megjegyzés:

  1. Jónak tűnik :D Várom a Valentin-nap tájékát :D

    VálaszTörlés
  2. nekem eddig tetszik, kíváncsian várom a folytatást :)
    pusz

    VálaszTörlés
  3. Várom:) Remélem, nem hasonlít a Servitude for the freedom-ra (nem mintha az rossz lenne, csak mindkettő arról szól, h Bella Edwardot keresni..)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a hozzászólásokat :) Nem, nem fog hasonlítani a Servitude for the freedomra :)

    VálaszTörlés
  5. szia!
    ez nagyon jonak tünek!:)
    várom már nagyon!!:D
    puszi,Kinga

    VálaszTörlés
  6. Nekem tetszik, kivancsi vagyok mi lesz belole.

    VálaszTörlés